2022-03-20 07:22:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ha családi problémák gyötörnek, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba

Napi horoszkóp március 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap ma belép a Kos jegyébe. A napi horoszkóp szerint ettől igazán jó hangulatra, sok energiára számíthatsz. Végre eljön a te időd! Magánéletben, munkában sikerek jönnek a következő periódusban. Használd ki az adódó alkalmakat, lehetőségeket.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap a Kosban erőt ad, és sziporkázóvá teszi hangulatodat, ámde néha már paprikássá is. Hajlamos lehetsz mérgedet szeretteidre önteni, ami nem kedvez a családi békének. Választékosabb fogalmazással elkerülhető a békétlenség.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha családi problémák gyötörnek, itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba! Ha sikerül valakivel megosztani gondjaidat már félutat megtettél a megoldás felé. Néha pedig az is elég, ha kibeszéljük a problémát, és az magától megoldódik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fontos beszélgetésekre kerülhet sor a hétvégén, ami végre pontot tesz egy hosszan elhúzódó családi ügy végére. A bölcsességet nem könnyű az okossággal párosítani, neked mégis sikerül, és olyan megoldást találsz, ami mindenkinek jó.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Kos jegyébe lép, ami az Oroszlánnak igazán harmonizáló energia. A szenvedélyességed, céltudatosságod pozitív módon nyilvánul meg, most bárkit könnyedén levesz a lábáról. Remek nap ez a szerelemre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Társad szeretetére számíthatsz, de a támogatásáért mégis meg kell küzdened. Néha kicsit egyenlőtlennek érzed a viszonyotokat, bizony az adok-kapok harcban te könnyen alulmaradhatsz, túlzott alkalmazkodásod miatt. Legyél kicsit akaratosabb!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lelkes és boldog vagy: határtalan jókedvvel vágsz neki a mai napnak. Az örömre minden okod meg is van, csak pénzzel nemigen bírod a boldogság finanszírozását. Ne vigyél sok pénzt magaddal, bárhova is menj!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Te nem szívesen feded fel titkaidat, de arcod, mozdulataid, hangod mindent elárulnak hangulatodról a téged ismerőknek. Könnyíts a lelkeden hétvégén, egy közeli barát sokat segíthet neked a tanácsaival. Különösen pénzügyi jellegű problémákban.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlanul beléphet az életedbe valaki, valószínűleg külföldi ember. Ha nem kapsz utána, akár feledhető is lesz e találkozás, de ha barátságos kedvvel fordulsz felé, akkor hosszú, tartalmas kapcsolatra számíthatsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap a Kos jegyébe lép, és ettől a te energiáid felerősödnek, kedved támad valami újhoz, valami emlékezeteshez. Az emberek, a társaság és a természet jelenti neked a tökéletes kikapcsolódást, menj ma kirándulni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó napod lehet, de azért gyülekezik néhány viharfelhő is. Családi viták adódhatnak, nem ártana talán kicsit engedned a gyeplőn, mert hozzátartozóid már nem akarják tolerálni egyeduralmadat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Barátságos kedvedben vagy, most bármilyen emberi kapcsolatodat elmélyítheted, gyümölcsözővé teheted érzelmeidben. Még a rámenős, kötekedő embereket is megszelídíted, csak ne bánj velük a saját eszközeikkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: